Σάββατο 28 Μαΐου 2011

Τ΄ειχες Γιαννη, τ΄ειχα παντα....

Προσφατα, το μπλογκ εχει δεχθει επιθεσεις και κριτικη (μεσω του e-artemis.gr), με ψευδεις κατηγοριες οτι οι ιστοριες που εχουν δημοσιευθει εδω ειναι απλες φαντασιωσεις, οι φωτογραφιες που τις συνοδευουν αναληθεις και προϊοντα του photoshop.

Δεν ειναι η πρωτη φορα...Παντα οι καλοθελητες που ξερουν περισσοτερα απο ολους τους αλλους, εκμεταλλευομενοι της ανωνυμιας του διαδικτυου, προβαινουν σε δηλωσεις που ενα και μονο σκοπο εχουν: την οχλαγωγια.

Οι καημενοι αυτοι υστερημενοι κυνηγετικων περιπετειων, λυπηρες δικαιολογιες της ανθρωπινης μορφης, αφου εχουν γυαλισει το κοκοροντουφεκο τους και παινευτει για τα 3 κουνελια που βαρεσαν την προηγουμενη περιοδο, τις 5 τσιχλες που ειδαν και τις ιστοριες επιτυχιας που ακουσαν απο 'ενα γνωστο τους' στο καφενειο, επιστρεφοντας στην θλιβερη τους πραγματικοτητα προσπαθουν να βρουν μια διεξοδο...Ειναι αληθεια οτι η δυσκολια της επιβιωσης στην Ελλαδα δημιουργει εντασεις, θυμο, απογνωσια.

Ολα αυτα, καπου πρεπει να βρουν μια βαλβιδα εκτονωσης. Και, μιας και δεν μπορουν να βρισουν τους πολιτικους, δεν μπορουν να αλλαξουν την μιζερια της καθημερινοτητας τους, δεν μπορουν να σταματησουν την γυναικα τους να τους κοιταζει με οικτο και απεχθεια, δεν μπορουν να ξυπνησουν μια μερα και να δουν το φως, ανοιγουν τον υπολογιστη τους και προσπαθουν να πεισουν ολους οτι η δικη τους πραγματικοτητα ειναι η μονη που αξιζει να ζει κανεις και, εαν υπαρχει καποιος αλλος που κανει πραγματα διαφορετικα απ'αυτους, πρεπει να λεει ψεμματα.

Εχω νεα για σας, μικρα μου πικραμενα ανθρωπακια και το φτωχο σας μυαλουδακι: υπαρχει και αλλος κοσμος, υπαρχουν και αλλες εμπειριες, υπαρχουν και ανθρωποι που εχουν ευκαιριες και πραγματικοτητες πολυ πιο διαφορετικες απο τις δικες σας.  Μπορει να σας πικραινει να τις διαβαζετε, και να σας εξοργιζει το γεγονος οτι δεν μπορειτε να τις ζησετε ΠΟΤΕ. Δεν μας ενδιαφερει. Το μπλογκ εχει μια παρεα αναγνωστων, εγγεγραμμενων ή οχι, που διασκεδαζουν με αυτες τις ιστοριες. Κρατηστε την χολη, την κακοηθεια και τη ζηλοφθονια για το σπιτι σας. Δεν προκειται να καταφερετε τιποτα αλλο απο το να επιβεβαιωσετε στον υπολοιπο κοσμο τι ειστε: ανθρωπακια, πικραμενα, υστερημενα, με παρα πολλα απωθημενα, ενα τιποτα που σας κοιταζει καθε πρωι στον καθρεπτη....

Κατηγορουμαι για αυτοπροβολη...Για ποιο λογο να αυτοπροβληθω? Πουθενα ή ποτε δεν εχει δοθει απο εμενα η ταυτοτητα μου, το μπλογκ δεν εχει κανενα κερδοσκοπικο σκοπο και ουδεποτε κερδισα τιποτα απο την δημοσιευση των ιστοριων μου. Τις γραφω απο ενθουσιασμο, χαρα και ευγνωμοσυνη που εχω την τυχη να τις ζω. Τις μοιραζομαι με φιλους που εχουν τα ιδια συναισθηματα για την εξοχη, το θηραμα και το κυνηγι. Τις γραφω για μενα πανω απο ολα, για να μπορω οταν ειμαι μακρια απο το βουνο και το τουφεκι, να τις διαβαζω και να μεταφερομαι στην εξοχη, στον καθαρο αερα, στα συναισθηματα που ενοιωσα οταν καταδιωκα ενα θηραμα, οταν τραβουσα την σκανδαλη.

Αν λοιπον μικρα μου πικραμενα, υστερημενα και ζηλοφθονα ανθρωπακια σας ευχαριστει να προσπαθειτε να σταματησετε την δημοσιευση τους, εχετε αποτυχει οικτρα. Απο την ωρα που αρχισαν αυτες οι κακοβουλες δημοσιευσεις στο φορουμ e-artemis, η ημερισια αναγνωσιμοτητα του μπλογκ εχει δεκαπλασιαστει. Σε ενα παραδοξο γυρισμα της τυχης λοιπον, πρεπει να σας αναγνωρισω την συνεισφορα σας στην διαφημιση του μπλογκ. Συνεχιστε τις ζηλοφθονες δηλωσεις σας, και τις συκοφαντιες, μονο καλο κανουν στο μπλογκ :)

Τελειωνοντας, θα ηθελα να εκδηλωσω την λυπη μου...Αν αυτα τα ανθρωπακια, που,λογω της 'ασπιδας' που τους προσφερει η ανωνυμια, εκφραζουν και πρεσβευουν την ουσια του ελληνα κυνηγου, την πλειοψηφια αυτων που βγαινουν με οπλο στο βουνο, το κυνηγι στην Ελλαδα ειναι αξιο της μοιρας του. Ιδιαιτερα οταν, μιζερα ανθρωπακια, λουκουμοφαγες χαντροχαραχτρες που τσιγκουνευονται να βγαλουν αδεια στο συλλογο τους (ισως γιατι ο συλλογος τους εχει καταλαβει την υποσταση και ποιον τους και τους εχει κανει 'περα') ειναι οι πιο 'δυνατες' φωνες της υποτιθεμενης συνομωσιας...

Αυτο θα ειναι και το μονο δημοσιευμα επι του θεματος. Απ'εδω και εμπρος μονο κυνηγετικες περιπετειες.

με φιλικους χαιρετισμους σε ολους τους καλοπροαιρετους αναγνωστες του φορουμ

Μπιριγκογκος

ΥΓ: ευχαριστω τον ανωνυμο αναγνωστη με το σχολιο που παρεθεσε και υπεδειξε περαιτερω κακοηθειες. Καθως δεν εχω σκοπο να τις διαφημισω μεσω του μπλογκ δεν θα δημοσιευσω το σχολιο, παρ'ολα αυτα ειμαι υποχρεος, σε ευχαριστω φιλε μου.