Τετάρτη 9 Ιουνίου 2010

Introduction/Εισαγωγη

Φιλοι μου, γεια σας!

Καλως ηρθατε στο blog μας, που περιγραφει τις κυνηγετικες μας περιπετειες, στην Μ. Βρετανια και την Νοτιο Αφρικη. Δυο αδερφοι, στα σαραντα μας τωρα, που κυνηγαμε απο τοτε που μπορουσαμε να κραταμε οπλο, που ακομα χαιρομαστε την συντροφια ο ενας του αλλου και την συγκινηση του κυνηγιου και ψαχνουμε συνεχεια για καινουριες περιπετειες. Εδω θα διαβασετε τις εξορμησεις μας στην Αγγλια, τη Σκωτια και τη Νοτιο Αφρικη. Ελπιζω να σας διασκεδασουν!!

Hello everyone,

welcome to our blog detailing our shooting adventures in England and South Africa. Two brothers, now in our forties, who have been shooting since we can remember ourselves, and have had a lot of fun doing it. Hopefully we will have even more fun from now on, with new frontiers to conquer.

We hope you enjoy them and feel free to post comments.

5 σχόλια:

  1. Όλα ωραία όλα καλά αλλά αυτό το μαύρο background με λευκή γραμματοσειρά σου πετάει τα μάτια έξω... άλλαγμα επειγόντως!!!

    ¨Αντε και καλή αρχή!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πως σου φαινεται τωρα που το αλλαξα? Μαθαινω και εγω, μην νομιζεις :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητέ Μπιριγκόγκο, διαβάζω τις περιπέτειές σου αρκετό καιρό τώρα, από τότε που έγραφες στο άρτεμις. Είναι γεγονός, ότι τόσο εσύ, όσο και ο φίλτατος αδελφός σου, είστε πολυγραφότατοι και εξαίρετοι αφηγητές, των ανδραγαθημάτων σας στο κυνήγι. Από την πλευρά μου να σε ευχαριστήσω για τις ευχάριστες ώρες που πέρασα διαβάζοντάς σε και να ευχηθώ και στους δυό σας, καλή συνέχεια στο συγγραφικό σα έργο, και όχι μόνο βέβαια. Με εκτίμηση ένας ελπίζω, φίλος σας.
    Τάσος Τσιόδρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φιλε μου Τασο, ευχαριστουμε για τα καλα σου λογια. Ελπιζω να σε διασκεδαζουν οι περιπετειες μας και μακαρι να εχουμε το χρονο να πηγαινουμε σε περισσοτερα κυνηγια για να μαζευουμε υλικο για ιστοριες. Ολες οι ιστοριες του αδερφου μου θα αναρτηθουν εδω επισης, μολις κλεισει η ενοτητα 'Αφρικη 2010', για να κρατησουμε τη σειρα. Κατοπιν θα ακολουθησει η εκδοχη του αδερφου μου οσον αφορα το ταξιδι στην Αφρικη.

    Φιλικα

    Μπιριγκογκος

    ΑπάντησηΔιαγραφή